PRODUKTY
|
ILOŚĆ
|
OBROTY
|
CZAS
|
REZULTAT
|
cukier
|
200g
|
10
|
30 s
|
cukier puder
|
mak
|
250g
|
9
|
1 min
|
masa makowa
|
migdały (obrane)
|
250g
|
8
|
1 min
|
masa marcepanowa
|
migdały
|
250g
|
8
|
10 s
|
rozdrobnione migdały
|
orzechy laskowe
|
200g
|
6
|
5 s
|
rozdrobnione orzechy
|
orzechy włoskie
|
200g
|
5
|
3 s
|
rozdrobnione orzechy
|
czekolada w kostkach
|
200g
|
10
|
15 s
|
mocno rozdrobniona
czekolada
|
twaróg
|
500g
|
6
|
2 min
|
masa serowa
|
białka
(założyć motylek)
|
3 szt. (ok.60g/szt.)
|
3
|
3 min
|
sztywna piana z białek
|
poniedziałek, 7 kwietnia 2014
Thermomix - czas i obroty mielenia
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
dzięki
OdpowiedzUsuńpomogło